719-683-2041 Contact us

December 2011

December 2011

 

Een keer per jaar neem ik de gelegenheid om me namens de christelijke leiding van CFOIC-Hartland direct tot u te richten en mijn persoonlijke dank uit ts spreken voor uw steun aan ons werk.  Bedankt dat u achter ons gestaan heeft dit jaar. Omdat we zulke trouwe vrienden als u hebben, konden we heel veel in Israël doen. In september had ik het voorrecht om door Judea en Samaria te reizen namens CFOIC en ik zag de speeltuinen, de tienerprogramma’s, de voorzieningen voor situaties waarin hulp geboden moet worden, de naschoolse opvang en kinderen met een handicap die allemaal baat gehad hebben van uw bijdrage. Iedereen had een eigen verhaal te vertellen en waardeerde heel sterk de betrokkenheid van hun christelijke vrienden uit heel de wereld.

Toen ik het prachtige Israël bezocht en zoveel buitengewone mensen ontmoette, voelde ik me nog sterker verbonden met het Joodse volk en raakte ik nog meer overtuigd om het werk te doen waartoe God me geroepen heeft.  De verdrietige waarheid is dat op dit moment de meeste christenen Judea en Samaria boycotten. Sommigen doen dat uit onwetendheid, anderen om dat het gebied te omstreden is. Veel christenen weigeren eenvoudigweg om de projecten in het hart van het Bijbelse Israël te steunen.

U bent daarop een uitzondering. Misschien heeft u één van onze dorpen in Israël bezocht of u was bij een bijeenkomst waar onze boodschap werd uitgedragen. Maar u heeft de bewuste beslissing gemaakt om een relatie aan te gaan met Joden die leven in het Bijbelse Israël en dat door middel van CFOIC Hartland.

Onze uitdaging is nu om meer christenen te bereiken met de boodschap van Judea en Samaria en om hen in aanraking te brengen met de Joden die leven in het Bijbelse hartland. Juist nu worden we gedrongen om een nieuw gehoor te vinden en om nog meer te bereiken in Israël dan we al doen. Maar we hebben daarbij uw hulp nodig. Ik vraag u een bijzondere donatie te geven nu 2011 op een einde loopt. Overweeg alstublieft een gulle gift. Wij zijn de enige christelijke organisatie die Joden vertegenwoordigt die leven in Judea en Samaria. Door onze bijzondere relatie met Christenen voor Israël, geeft CFOIC Hartland u een directe connectie met Joden die trouw zijn aan de Torah en die hun leven leiden in toewijding aan God. .

Met uw hulp beginnen we 2012 sterk. Bedankt voor uw steun aan de vele projecten die we hebben in Israël. U maakt werkelijk een verschil in de levens van zoveel mensen.

Laat me deze brief gebruiken om u gezegende feestdagen toe te wensen, gevuld met vreugde, liefde en blijdschap. Vrolijk Kerstfeest, een blij Chanoeka en een gelukkig Nieuwjaar.

Kimberly Troup

Directeur van het Amerikaanse kantoor

donate now button

When you make a donation to CFOIC Heartland, you are taking a stand for the right of the Jewish people to live on the land that God gave to them.

You can donate online via Pay Pal or send your check or money order to:

P.O. Box 752, Ginot Shomron, Karnei Shomron, Israel

Thank you for Blessing Israel!

<!–:de-