719-683-2041 Contact us

NIEUWS UIT HET HEARTLAND – Juli 2022

                                          Israël is open en heet u welkom

Wat een prachtige tijd van het jaar! De zon schijnt en de dagen zijn warm en lang. Maar nog veel belangrijker voor dit jaar – onze prachtige vrienden uit het buitenland zijn terug. Israël opende zijn deuren voor het toerisme een paar maanden geleden en wat begon als een stroompje is nu een stortvloed – dank G-d! Alleen al in de afgelopen week heb ik vier verschillende groepen toeristen ontvangen, uit de VS en uit Nederland, en we kijken ernaar uit om er nog veel meer te ontvangen.

De afgelopen twee jaar kwam het toerisme naar Israël volledig tot stilstand. Jarenlang stond het Israël-kantoor van CFOIC Heartland onder reisleiders en touroperators bekend als een geweldige bron voor een bezoek aan Judea en Samaria. Ons kantoor regelde bezoeken aan Judea en Samaria voor reisgroepen en individuen uit de hele wereld met een gemiddelde van twee groepen per week! God zij dank, de eerste groep die ons kwam bezoeken toen de poorten naar Israël eenmaal open waren, was een geweldige groep voorgangers van Christenen voor Israël. CvI is al meer dan twee decennia een dierbare vriend van ons en we hebben er altijd van genoten hun groepen te begroeten en samen te werken om ervoor te zorgen dat christenen uit heel Nederland de realiteit van het leven in Judea en Samaria beter begrijpen.

Ik hoop dat u snel de gelegenheid zult vinden om naar Israël te komen, met een CvI-reis of op eigen gelegenheid. Ik zou het fijn vinden u hier te mogen verwelkomen. Neem contact met mij op als u een bezoek plant, zodat we een ontmoeting en misschien een rondleiding in Judea en Samaria kunnen regelen. Wij kunnen u het hart van het Bijbelse Israël laten zien zoals niemand anders dat kan. Je kunt Hebron en Shiloh bezoeken, de mensen ontmoeten die zich in het Bijbelse Israël hebben gevestigd en hun pioniers- en geestelijk inspirerende verhalen horen.

Er is geen betere tijd om naar Israël te komen. Het land is open en wacht op u. Geen maskers meer. Geen testen meer. Kom gewoon en geniet! Ik zou u graag persoonlijk welkom heten.

Hoogachtend,

Sondra Oster Baras

Directeur

GIFTEN VOOR CFOIC VANUIT NEDERLAND

U kunt uw donaties voor CFOIC vanuit Nederland voortaan overmaken via gironummer NL29INGB0000004542 van Christenen voor Israel o.v.v. CFOIC, met als toevoeging : ‘vrije gift’ of het project, waar u uw gift voor bestemmen wilt. Regelmatig zullen uw donaties door het kantoor van ‘Christenen voor Israel-afdeling CFOIC’ doorgestuurd worden naar Israël.

Ds. Henk Poot