719-683-2041 Contact us

NIEUWS UIT HET HEARTLAND – DECEMBER 2020

Och, wat is het een jaar geweest!  2020 eindigt en het voelt alsof de hele wereld nog steeds opgesloten zit in een surreële droom. Terwijl we uitkijken naar 2021, weet ik niet zeker of we opgetogen moeten zijn over een nieuw jaar, en hopelijk een nieuw begin, of dat we ons zorgen moeten maken over wat ons te wachten staat. Eén ding is zeker, wat de toekomst ook in petto heeft, God heeft het nog steeds voor het zeggen en Hij houdt ieder van ons in zijn handen. Hij is trouw gebleven, zelfs als de wereld gek geworden is.

Eén ding dat consistent is gebleven gedurende 2020 is de ongelofelijke liefde die u hebt voor Israël. Ook al zijn de grenzen gesloten en is het reizen opgeschort, u bent nooit gestopt met bidden, zorgen en geven om degenen te helpen die diep waren getroffen door de wereldwijde sluiting, beperkingen en regels om thuis te blijven. Ik dank u voor het feit dat u zich Israël hebt gesteund, ondanks alle persoonlijke moeilijkheden die u in 2020 hebt ondervonden. U bent een ware held voor iedereen die dit jaar in het Bijbelse hart van Judea en Samaria hulp heeft gekregen.

Een goede zaak die voor ons bij CFOIC Heartland dit jaar naar voren kwam, was het gebruik van video.  Ik nodig u uit om onze website te bekijken en u te abonneren op ons You Tube kanaal als u dat nog niet gedaan hebt. Omdat we al deze maanden niet in staat waren om persoonlijk contact met u op te nemen, hebben we speciale nadruk gelegd op het op één na beste ding – virtuele verbindingen!  We brengen Israël online naar u toe, met elke week nieuwe inhoud.  Sondra Baras produceert elke week nieuwe bijbellessen.  Dit onderwijs en nog veel meer zijn te vinden op onze website www.cfoic.com/bible-study (In Engels).

Helaas hebben onze kinderen een zware prijs betaald voor de pandemie, omdat scholen over de hele wereld gesloten zijn.  En er is geen enkele manier om te weten wat voor soort langetermijneffect dit jaar op hen zal hebben.  Mijn kinderen konden hun scholing voortzetten door middel van door de staat gefinancierde e-learning, maar ik weet dat de kinderen in Israël het veel moeilijker hadden.

Nu we het jaar 2020 afsluiten, vraag ik u een speciale donatie te doen om de kinderen van Judea en Samaria te helpen. Het is belangrijker dan ooit tevoren om middelen beschikbaar te hebben om in hun behoeften te voorzien. Uw gift van vandaag zal nieuwe speeltuinen bouwen, bibliotheken uitrusten, zorgen voor muziekverrijking en jeugdprogramma’s, en zorgen voor kinderen met speciale behoeften. Terwijl de moeders en vaders van Judea en Samaria de behoeften van hun kinderen in 2021 inschatten, zullen ze u zo dankbaar zijn voor alle hulp die u hen kunt geven.  U kunt deelnemen aan de vervulling van de oude profetie van Zacharia; u kunt ervoor zorgen dat kinderen in de straten van Zion spelen.

Tot slot wil ik u een heerlijke vakantie toewensen, u en uw gezin.  Moge het Nieuwe Jaar u een goede gezondheid brengen en moge u alleen maar vreugde kennen als u het samen viert.

Vrolijk Hanukkah, Vrolijk Kerstfeest, en Gelukkig Nieuwjaar,

Kimberly Troup
Directeur, US-kantoor